Om digital markedsføring

Ønsker du å nå ut til flere kunder og øke salget ditt? Da kan digital markedsføring være løsningen for deg! Vi tilbyr profesjonell og målrettet markedsføring på Facebook, Instagram og Snapchat. Vi hjelper deg å nå ut til de rette kundene på de rette stedene.

Vår tjeneste inkluderer produksjon av annonser, samt optimalisering og oppsett av kampanjer. Vi har lang erfaring med digital markedsføring, og vet hva som fungerer best på de forskjellige plattformene.

 

Eksempler på annonser

Eksempel på Snapchat fullskjerm annonse.
Eksempel på Facebook annonse.
Eksempel på Facebook bildekarusell annonse.

Her er noen fordeler med å markedsføre seg på de forskjellige plattformene:

Facebook

Med over 2 milliarder aktive brukere er Facebook en av de største sosiale mediene i verden. På Facebook kan du nå ut til potensielle kunder basert på region, og få tydelige resultater basert på antall klikk, visninger, alder, kjønn og mye mer. Du kan også bruke Facebook for å bygge opp en følgerskare, og markedsføre deg gjennom innlegg og videoer.

Instagram

Instagram har mer enn 1 milliard aktive brukere, og er spesielt populært blant yngre brukere. På Instagram kan du dele bilder og videoer av produktene dine, og nå ut til kunder som er interessert i det du selger. Instagram er også en flott plattform for å bygge opp en visuell merkevare.

Snapchat

Snapchat er en app der brukerne deler bilder og videoer som forsvinner etter kort tid. Dette gjør at brukerne er veldig aktive og engasjerte, og kan være en god plattform å nå ut til yngre kunder.

Hopp rett ned til innholdet