Litt om VisOss AS

Visoss AS ble stiftet i Kristiansund i april 2014, og var opprinnelig et datterselskap av Ulseth & Fladseth Eiendomsmegling.

I samarbeid med dyktige meglere, var hovedoppgaven til selskapet å markedsføre eiendom digitalt. Dette inkluderte løpende kampanjer i sosiale medier, produksjon av dronevideoer og digitale presentasjoner av eiendom. Både til bruk på Finn.no, Facebook, Instagram og selskapets TV-skjerm ut mot Kristiansunds gater.

Vi fikk også anledning til å utvikle vår breddekompetanse, og lagde alt fra tomteskilt, byggeplass skilt, avisannonser, kinoreklame, til større prospektbøker for nye store eiendomsprosjekter. En av grunnene til VisOss AS ble stiftet, var at vi også solgte våre tjenester til andre aktører i Kristiansund og på Nordmøre.

Fra suksess til en ny start

Senere ble morselskapet kjent som VIS Eiendomsmegling AS, og oppgavene til Visoss AS forble hovedsaklig de samme som før. VIS Eiendomsmegling gjorde det svært godt og tok etterhvert store andeler av boligmarkedet i Kristiansund. Selskapet ble etter noen få års drift kjøpt opp av DNB Eiendom.

På dette tidspunktet ble oppgavene til Visoss AS erstattet av DNB sine eksisterende nasjonale tilbydere, og vi måtte ta et steg videre i utviklingen av våre tjenester.

Webutvikling i samarbeid med Innocode

I sammenheng med at daglig leder, Lars Djupegot, flyttet til Oslo ble det etablert et tett og godt samarbeid mellom Visoss AS og Innocode AS. Her fungerte Lars som prosjektleder for flere store webutviklingsprosjekter i godt samarbeid med Innocodes dyktige kollegaer og utviklere.

Videoproduksjon for Sponsorfilm

Sponsorfilm var et startup selskap i co-working fellesskapet 657 Oslo, og hadde behov for hjelp med videoproduksjon. Her ble det også skrevet avtale om løpende samarbeidsprosjekter, hvor Lars produserte sponsoranimasjoner og vignetter for blant andre Discovery, TV Norge, MAX, FEM og andre TV-kanaler.

Lillestrøm og Ahlin Novateur

I dag har Visoss AS kontorplass sammen med reklame- og kommunikasjonsbyrået Ahlin Novatør. Her har vi fått mulighet til å jobbe med webutvikling, innholdsproduksjon, SEO, strategi og kommunikasjon. Samt et stort og spennende nasjonalt netthandelsprosjekt sammen med deres dyktige team av kollegaer.

Til slutt

Visoss AS drives av Lars Djupegot, som igjen har ett nettverk av dyktige samarbeidspartnere som kan bringes inn etter behov. Gode relasjoner til både kunder og samarbeidspartnere er noe av det som er viktigst for selskapet.

Dersom du velger å bruke Visoss som din nettsideleverandør, rådgiver eller partner innen digital markedsføring vil du bli ivaretatt på en åpen, ærlig og god måte gjennom hele prosessen.

 

Logo for selskapet Visoss AS.
Lars Djupegot

Lars Djupegot

Daglig leder

Hopp rett ned til innholdet