Om video- og innholdsproduksjon

Vi skaper engasjerende og minneverdige videoer for dine markedsføringsbehov. Med lang erfaring og ekspertise i bransjen, kan vi skreddersy og produsere videoer tilpasset alle plattformer, inkludert TV, kino, YouTube, Facebook og andre sosiale medier.

Vi forstår viktigheten av å skape videoinnhold som skiller seg ut i dagens konkurransedyktige digitale landskap. Derfor jobber vi tett med deg for å forstå din virksomhet og målgruppe, og deretter utvikle en tilpasset strategi for å skape engasjerende videoer som treffer ditt publikum.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert produksjonsplanlegging, filmskudd, klipp og redigering, lyddesign og tilpasset animasjon. Uansett hva dine behov er, har vi ekspertisen og verktøyene for å levere videoer av høy kvalitet som vil øke merkevarebevisstheten og engasjementet ditt.

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å skape engasjerende videoinnhold som vil forbedre din markedsføring og sosiale medier strategier.

TV produksjon

Vi har også over 10 års erfaring innen TV-produksjon, og har i samarbeid med tidl. Sponsorfilm (Nå: Vignetten)  jobbet med reklame sponsorater for nasjonale TV-kanaler som TV Norge, Discovery, MAX og FEM.

Eksempler på produksjon av video

Hopp rett ned til innholdet