Bilde av en robot som feirer nyttårsaften 2024.

Blir 2024 året vi alle lærer å bruke AI på jobb?

Skrevet av Lars Djupegot
6. februar 2024
Skrevet av Lars Djupegot
6. februar 2024
Kategori: Kurs

AI på jobb også?

Mange av oss er kanskje litt lei av å lese om AI og kunstig intelligens nå, og det er jo litt forståelig. Vi blir hele tiden bombardert med både hvor fantastisk og skummelt dette teamet er. Mange etterspør også mer menneskelig intelligens, både hos nasjonale politikere og noen ganger på jobben. 😉 Men, en ting er sikkert, i år kan det være lurt å lære seg AI verktøy på jobb.

Får vi nye oppgaver på jobb?

Verden er i endring på grunn av kunstig intelligens. Det er mange jobber som kan forsvinne, men det vil heldigvis også skapes nye jobber. I tillegg vil det være oppgaver som før krevde mye tid og menneskelige ressurser, som nå vil kunne løses ved hjelp av kunstig intelligens. Det vil forhåpentligvis skape rom for at vi mennesker skal kunne gjøre mer av hva det vi har lyst til, og er flinke til, fremfor å bruke mye av tiden vår på manuelt og repetitivt arbeid.

Ha heller et positivt AI-fokus

Dette er et område som vi ønsker å bidra på, å ruste både faste ansatte og private næringsdrivende til å ta i bruk flere AI verktøy og metoder. Øk heller produktiviteten og kreativiteten fremfor å være bekymret for hva AI kan gjøre med jobbene våre. Flytt heller fokuset til hvor mye mer produktiv AI kan gjøre oss. Både på jobb og privat. Det spiller ingen rolle om du er tekstforfatter, økonomi, programmerer, utvikler eller gründer – start å utforske mulighetene og alle de gode verktøyene AI har i dag. Se denne store guiden fra Nettavisen publisert 05.02.2024, her fant også vi masse interessante AI tips. Og husk, vi i Visoss AS holder i disse dager bedriftsinterne kurs for de som ønsker å ta i bruk AI på jobb, allerede i dag.

Lars Djupegot

Lars Djupegot

Daglig leder

Erfarent digitalt hode med en bakgrunn innen media, markedsføring og teknologi. Har vært heldig nok til å jobbe med masse flinke folk og arbeidsgivere. Ønsker nå å bidra til at andre skal få en bedre og enklere digital hverdag.

LinkedIn

Hopp rett ned til innholdet