Webutviklere som gjennomgår kode.

Hvorfor er din bedrifts nettside så viktig?

Skrevet av Lars Djupegot
2. januar 2023
Skrevet av Lars Djupegot
2. januar 2023
Kategori: Aktuelt

Din bedrifts nettside representerer identiteten din i det digitale universet. Det er bedriftens digitale representant, og bør gjenspeile verdiene, tjenestene, merkevaren og det som gjør nettopp din bedrift annerledes enn andre i samme forretningsområde. I denne artikkelen skal vi prøve å dele noen viktige momenter rundt dette.

Digital synlighet

En bedrifts nettside er din egen digitale tilstedeværelse og en plattform for å nå ut til et større publikum, både lokalt og globalt. Dette kan bidra til økt synlighet og oppmerksomhet om bedriften og dets produkter eller tjenester. Hjemmesiden skal fungere som deres hovedkvarter eller base for alle sosiale medier eller markedsføringskampanjer. I vårt tilfelle benytter vi WordPress i kombinasjon med de mest brukte verktøyene til å oppnå dette.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

En velfungerende nettside med god SEO kan bidra til å øke søkemotorrangeringen og gjøre det enklere for potensielle kunder å finne bedriften på søkemotorer som Google.

Design

Et attraktivt og brukervennlig design kan bidra til å øke tilliten til bedriften hos besøkende på nettsiden. Godt design kan også gjøre det enklere for besøkende å navigere og finne relevant informasjon om bedriften og dets produkter eller tjenester.

Informasjon

En bedrifts nettside gir en plattform for å presentere informasjon om bedriften, inkludert produkter, tjenester, kontaktinformasjon og mer. Dette kan bidra til å øke kundens forståelse av bedriften og dets tilbud.

Salg og konverteringer

En velfungerende nettside kan bidra til å øke salget ved at kunder enkelt kan kjøpe produkter eller bestille tjenester direkte på nettsiden. God nettsidedesign kan også bidra til å øke konverteringsraten ved å fange besøkendes oppmerksomhet og oppmuntre dem til å handle.

Alt i alt er en bedrifts nettside en viktig verktøy for å øke synlighet, konkurransekraft og suksess. Trenger du hjelp til å utvikle en ny nettside? Ta gjerne kontakt med oss her.

Bilde av Lars Djupegot.

Daglig leder og kursholder
Lars Djupegot
Mob. 980 28788
E-post: lars@visoss.no
Les mer: LinkedIn

Erfaring
Lars er en positiv teknologientusiast fra Kristiansund, og har lang erfaring innen IT relatert arbeid og mediebransjen både lokalt og nasjonalt.

  • Visoss AS – Daglig leder siden 2014
  • Tidens Krav/TKTV – Produsent
  • TVNordvest – Reklameprodusent
  • Doghouse Media – Webutvikling i LAMP stacken. (Linux, Apache, Mysql, PHP)
Utdanning
  • Graduate Diploma of Science – Mobile Computing, fra Edith Cowan University i Perth, Australia.
  • Bachelor of Multimedia Technologies fra Edith Cowan University i Perth, Australia.
  • Grunnfag informatikk ved Høgskolen i Molde.
  • Økonomi og administrasjon ved Kristiansund V.G.S.
Hopp rett ned til innholdet