Videokamera med fokusskjerm.

Hvorfor bruke video?

Skrevet av Lars Djupegot
29. desember 2022
Skrevet av Lars Djupegot
29. desember 2022
Kategori: Aktuelt

Video har blitt en viktig del av mange bedrifters digital markedsføring, da videoer ofte gir en mer visuell og interessant presentasjon av produkter og tjenester enn tekst og bilder.

Det enkle er ofte det beste

Videoer gir mulighet for å formidle informasjon på en mer forståelig og tilgjengelig måte, da mennesker ofte forstår og husker informasjon bedre når den presenteres på en visuell måte. Videoer kan også bidra til å øke interessen og engasjementet hos målgruppen, og kan bidra til å øke trafikken og salget til bedriften.

Lang erfaring innen TV/video

Visoss AS har 15 års erfaring med videoproduksjon fra mediebransjen, og har derfor den nødvendige kunnskapen og erfaringen for å produsere profesjonelle videoer som gir den ønskede effekten for bedriften. Noen eksempler på hvordan video kan brukes i digital markedsføring kan være:

  • Produktvideoer: Videoer som viser produktene og deres funksjoner på en visuell og forståelig måte.
  • Bedriftsvideoer: Videoer som gir en innføring i bedriften og dens verdier og kultur.
  • Animasjonsvideoer: Videoer som gir en enkel og forståelig forklaring på komplekse temaer.
  • Kundetestimonials: Videoer som viser tilfredse kunder og deres erfaringer med bedriften.

Som disse eksemplene viser, kan video være en kraftig verktøy i digital markedsføring. Det er derfor viktig for bedrifter å vurdere om video kan være en del av deres markedsføringsstrategi.

Lars Djupegot

Lars Djupegot

Daglig leder

Erfarent digitalt hode med en bakgrunn innen media, markedsføring og teknologi. Har vært heldig nok til å jobbe med masse flinke folk og arbeidsgivere. Ønsker nå å bidra til at andre skal få en bedre og enklere digital hverdag.

LinkedIn

Hopp rett ned til innholdet