Skjermbilde fra ChatGPT.

Din nye assistent – ChatGPT

Skrevet av Lars Djupegot
10. mars 2023
Skrevet av Lars Djupegot
10. mars 2023
Kategori: Aktuelt

Skulle du ønske du hadde noen på kontoret du kunne spørre om «alt»? Da har jeg gode nyheter til deg! Som du sikkert har lest mye om det siste halve året, er ChatGPT her for å hjelpe deg med alt du måtte trenge, og mye mer. Så hva kan ChatGPT gjøre for deg? Vel, la oss ta en titt på noen av de fantastiske bruksområdene for denne allsidige teknologien.

1. Når du står fast på et dataproblem

Har du noen gang sittet og stirret på skjermen din i timesvis, prøvd å finne ut hvordan du kan løse et dataproblem? Vel, med ChatGPT trenger du ikke å bekymre deg for å stå fast. Bare spør ChatGPT om hjelp, og den vil sannsynligvis gi deg en forklaring steg for steg og hjelpe deg med å komme deg ut av knipa.

2. Oversetting av språk

Hvis du noen gang har prøvd å oversette en tekst fra et språk til et annet, vet du hvor tidkrevende og frustrerende det kan være. Men med ChatGPT kan du få oversettelsen på et øyeblikk! ChatGPT kan oversette tekst på over 50 forskjellige språk, og det gjør det med høy nøyaktighet.

3. Skrive innhold basert på dine ønsker

Har du noen gang hatt en idé til en artikkel eller et blogginnlegg, men sliter med å sette ordene sammen? ChatGPT kan hjelpe deg med det! Bare fortell ChatGPT hva du vil skrive om, og den vil generere et utkast for deg. Det kan ikke bli enklere enn det!

4. Oppsummere referater, bøker og litterære verk

Noen ganger tar man seg i å tenke: «Denne boken hører jeg referert ofte, den burde jeg ha lest!» Men så strekker ikke tiden til. Nå har du en gyllen anledning til å trekke ut de viktigste poengene. Med ChatGPT kan du gjøre det på et blunk! Bare gi ChatGPT boken du vil oppsummere, og den vil gi deg en kort og konsis oppsummering. Dette kan også være et fantastisk verktøy for å oppsummere lange og detaljerte dokumenter.

5. Din nye programmerer

ChatGpt er ikke bare en flink AI-assistent som kan hjelpe deg med dataproblemer og innhold til nettsidene. Den er også en dyktig webutvikler som kan kode i en rekke programmeringsspråk og lage ferdige CSS-stylesheets som vil hjelpe til med å gi nettsiden din et moderne og profesjonelt utseende. Bare formuler hva du trenger på en grundig og logisk måte, så gir ChatGpt deg koden du trenger.

6. Din egen rådgiver og personlig assistent

ChatGPT kan også fungere som din personlige rådgiver og assistent. Spør den om råd om alt fra karrierevalg til personlige problemer, og den vil gi deg verdifulle råd og veiledning.

7. Gründere og ledere

For gründere og bedriftsledere kan ChatGPT være en uvurderlig ressurs. Det kan hjelpe med alt fra markedsføringsstrategier til produktutvikling og kundeservice. Tjenesten  kan også hjelpe med å automatisere oppgaver, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe. Dette er en fantastisk teknologi som kan hjelpe deg med alt fra dataproblemer, koding, språkoversettelse og til skriving. Og hvis du er en gründer eller bedriftsleder, kan dette gjøre livet ditt mye enklere. Så hvorfor ikke prøve chatbotten i dag og se hva den kan tilby deg.

PS! Husk at vi også kan hjelpe deg og kartlegge hvordan kunstig intelligens kan hjelpe deg og din bedrift.

Bilde av Lars Djupegot.

Daglig leder og kursholder
Lars Djupegot
Mob. 980 28788
E-post: lars@visoss.no
Les mer: LinkedIn

Erfaring
Lars er en positiv teknologientusiast fra Kristiansund, og har lang erfaring innen IT relatert arbeid og mediebransjen både lokalt og nasjonalt.

  • Visoss AS – Daglig leder siden 2014
  • Tidens Krav/TKTV – Produsent
  • TVNordvest – Reklameprodusent
  • Doghouse Media – Webutvikling i LAMP stacken. (Linux, Apache, Mysql, PHP)
Utdanning
  • Graduate Diploma of Science – Mobile Computing, fra Edith Cowan University i Perth, Australia.
  • Bachelor of Multimedia Technologies fra Edith Cowan University i Perth, Australia.
  • Grunnfag informatikk ved Høgskolen i Molde.
  • Økonomi og administrasjon ved Kristiansund V.G.S.
Hopp rett ned til innholdet