Webutvikling er en viktig del av mange bedrifters markedsføringsstrategi, da en attraktiv og funksjonell nettside kan bidra til å øke trafikken og salget til bedriften.

Visoss AS har 8 års erfaring innen webutvikling, og kan bistå bedriften i prosessen helt fra start til slutt. Her er noen av de viktigste delene av webutviklingsprosessen:

  1. Planlegging: Det er viktig å starte med en god plan for nettsiden, der man definerer målgruppen, budskapet og funksjonene nettsiden skal ha.
  2. Design: Designet på nettsiden bør være attraktivt og enkelt å navigere på. Det er også viktig å sørge for at nettsiden er tilpasset ulike enheter, som PC, mobil og nettbrett.
  3. Utvikling: Utviklingen av nettsiden innebærer å bygge opp nettsiden med de valgte funksjonene og teknologiene.
  4. Testing: Det er viktig å teste nettsiden for å sikre at den fungerer som den skal, og at den er tilgjengelig for alle brukere.
  5. Publisering: Når nettsiden er klar for publisering, er det viktig å sørge for at den blir lagt ut på et stabilt webhotell og at domenenavnet er registrert.
  6. SEO: Det er viktig å jobbe med SEO (søkemotoroptimalisering) for å sikre at nettsiden dukker opp høyt i søkeresultatene på Google og andre søkemotorer.

Som dette viser, krever webutvikling en grundig planlegging og gjennomføring for å sikre at nettsiden blir en suksess. Visoss AS har den nødvendige erfaringen og kompetansen for å bistå bedriften i hele webutviklingsprosessen, fra domeneregistrering til SEO.